C++ Institut – Evropski standard certificiranja iz oblasti C/C++ programiranja

C ++ Institut je priznat kao vodeća svjetska organizacija koja nudi certifikacioni program za C / C ++ programiranje, koji omogućava testiranje na hiljadama dostupnih i sigurnih centara Pearson VUE širom svijeta.

C ++ Institut je posvećen razvoju globalni standard u C / C ++ certifikaciji, koji omogućava softwerskim stručnjacima, programerima i IT profesionalcima iz cijelog svijeta da objektivno ocijene i dokumentuju svoje programske vještine i steknu priznanje za njihovu stručnost.

 

C ++ Institut je izgradio dva puta testiranja i certificiranja. Prvi put pokriva programski jezik C ++, a drugi programski jezik C. Svaki programski put nudi tri nivoa kvalifikacije: saradnik, profesionalac i senior.

Zadovoljstvo nam je što zajedno sa C ++ Institutom i Globalnom CISCO Akademijom, imamo mogućnost raditi sa organizacijama i institucijama širom svijeta na promociji C / C ++ standarda certifikacije, podržati napredak u C / C ++ programiranju te olakšati umrežavanje, obrazovanje i profesionalni razvoj programerskih zajednica i pojedinaca.

U sklopu ovogodišnje edukacijem u ponudi NET Akademije Zenica, možete pronaći prijavu na kurs za C/C++ Programiranje, po supera akcijskoj cijeni sa 50% popusta te steći uslove za dobivanje svjetski priznatog certifikata iz oblasti C/C++ Programiranja.

Ukoliko ste zaintereosvani za edukaciju, želite više informacija ili samo želite da se pridružite i postanete dio NET+ Zajednice, prijaviti se možete putem sljedećeg linka.

Pronađite sebe u budućnosti.