U saradnji sa C ++ Institutom, NetAkademija nudi seriju od 2 kursa koja uvodi početnike na osnove C ++ programiranja, a zatim se proširuje na napredne teme C ++, kao što su Paterni i Biblioteka standardnih šablona.

Jezik C ++ se koristi u mnogim različitim aplikacijama, uključujući razvoj igara, stvaranje ugrađenih sistema u realnom vremenu sa visokim performansama, aplikacije sa grafičkim bibliotekama, komunikacije sa mrežnim uređajima, simulatore računarske mreže, kao i daljinski upravljački uređaji i sistemi za upravljanje mrežom.

Prvi kurs CPA: Osnove programiranja u C++ pokriva osnovne vještine C ++  i objektno orijentisanog programiranja uz uvođenje univerzalnog koncepta kompjuterskog programiranja.

Naučite da napišete vlastite računarske programe koristeći jedan od najpopularnijih programskih jezika i pripremite se za certifikaciju C++ Certified Associate Programmer Certification (CPA).

Drugi kurs u seriji, CPP: Napredno programiranje u C ++ je dizajniran za osobe srednjeg nivoa spremnosti koji već imaju jako razumijevanje jezika C ++.

Naučite napredne C ++ teme kao što su šabloni i templeti standardnih biblioteka. Razvijate sposobnost čitanja i razumijevanja definicija funkcija i klasa šablona, kao i mogućnost pravilnog korištenja klasa i metoda template-a, uključujući i šablone treće strane.

Kurs Vam pomaže da razvijete jake C ++ programske vještine te zaokružite svoje IT znanje da bi se pozicionirali na tržištu rada i pripremili za certifikat C++ Certified Professional Programmer Certification (CPP).

Proširite svoje IT vještine pomoću C ++ i objektno orijentisanih programa za poslove u razvoju softvera i IoT umrežavanju.

NIVO: Početnik                        TRAJANJE: 2 kursa, 140 sat