INTRO VIDEO o CISCO Net Akademiji

Cisco akademija NET je jedna od 11.000 Cisco Networking akademija u više od 150 zemalja širom svijeta. Naša akademija aktivno sarađuje sa Cisco akademijom ETF Sarajevo, ovlaštenom regionalnom Cisco akademijom u BiH.

Cisco Networking Academy je program obrazovanja koji polaznicima pruža znanja i vještine u području mrežnih tehnologija, pokrenut i potpomognut od strane kompanije Cisco Systems, Inc., vodeće kompanije na tržištu mrežnih tehnologija i u proizvodnji kvalitetnih mrežnih uređaja, prvenstveno rutera i svičeva.

KAKO SMO ORGANIZOVANI

Cisco akademija NET funkcioniše u sklopu Udruženja za promovisanje informatičke pismenosti – NET. Cilj Udruženja NET je stvaranje centra znanja i potpore u promovisanju informatičke pismenosti.

Misija Udruženja NET je okupiti studente i ostale zainteresirane građane, te im pružiti dodatna praktična i teoretska iskustva na području računarskih mreža, kroz razne kurseve i radionice u organizaciji Udruženja NET. Kroz Cisco Networking Academy nastavne programe, Cisco akademija NET svojim polaznicima nudi tehnička znanja koja su preduvjet za daljnji razvoj karijere kako bi bili što konkurentniji na tržištu rada koje sve više postaje globalno. Isto tako polaznike nastojimo povezati sa poslodavcima u BiH.

Upišite se u Cisco Networking Academy nastavni program koji imamo u ponudi jer do sada na globalnoj razini nastavne programe Cisco Networking akademija u svijetu uspješno je završilo više od 1.9 miliona polaznika.

Partneri

partner-ciscoacad partner-etf partner-netzenica partner-ciscofirma