Konkurs za upis novih polaznika: C++ Programiranje 2018

U saradnji sa C ++ Institutom, NetAkademija nudi seriju od 2 kursa koja uvodi početnike na osnove C ++ programiranja, a zatim se proširuje na napredne teme C ++, kao što su Paterni i Biblioteka standardnih šablona.

Jezik C ++ se koristi u mnogim različitim aplikacijama, uključujući razvoj igara, stvaranje ugrađenih sistema u realnom vremenu sa visokim performansama, aplikacije sa grafičkim bibliotekama, komunikacije sa mrežnim uređajima, simulatore računarske mreže, kao i daljinski upravljački uređaji i sistemi za upravljanje mrežom.

Prvi upisni rok uključuje super popust od 50% za sve polaznike koji upišu kurs u prvom upisnom roku tj. do 31.03.2018.

Prvi kurs CPA: Osnove programiranja u C++ pokriva osnovne vještine C ++  i objektno orijentisanog programiranja uz uvođenje univerzalnog koncepta kompjuterskog programiranja.

Naučite da napišete vlastite računarske programe koristeći jedan od najpopularnijih programskih jezika i pripremite se za certifikaciju C++ Certified Associate Programmer Certification (CPA).

Nastava se izvodi jedanput sedmično u terminu koji je prilagođen i onima koji su u radnom odnosu ili studiraju.

Sve dodatne informacije možete pronaći na linku C++ kurs programiranja.

Prijava se može izvršiti putem kontakt forme u nastavku ili putem telefona 032/406-306.

Pružite sebi priliku da napravite prve korake prema svijetu IT tehnologija, svijetu mogućnosti bez granica. Pronađite sebe u budućnosti!!!