Sporazum o saradnji i partnerstvu sa Zeničkom razvojnom Agencijom ZEDA

U ponedjeljak. 21.10.2016, u prostorijama Impulsnog kreativnog centra, u okviru projekta MENTOR 2 koji realizuje ZEDA, upriličeno je potpisivanje Sporazuma o saradnji i pratnerstvu između NET Akademije Zenica i Zeničke razvojne Agencije ZEDA.

Zahvaljujemo se menadžmentu i uposlenicima Zeničke razvojne Agencije ZEDA i nadležnim službama Grad Zenica, koji su prepoznali i omogućili ovaj vid partnerske saradnje i podržali ideju da se zajedničkim naporima i snagama afirmiraju mladi ljudi i usmjere u smjeru izgradnje poslovnih kompetencija koje su ključne za budućnost ovoga grada.

Saradnje podrazumijeva zajedničko nastojanje da se u budućem period na području Grada Zenica kreira savremena edukacijska paltforma koja će omogućiti afirmaciju i razvoj ključnih kompetencija u poslovnom svijetu visoke tehnologije i sveopće globalizacije.

Jedna od ključnih prednosti potpisanog sporazuma o saradnji i partnerstvu, je obaveza da se za buduće programe edukacije obezbjede znatne fiansijske pogodnosti za buduće polaznike svih zajedničkih programa NET Akademije Zenica i Zeničke razvojne Agencije ZEDA sa ciljem podsticaja razvoja lokalne zajednice i integracije u globalne tržišne tokove.

Samo zajedničkim snagama i zalaganjem možemo u bolju budućnost…

PRESS